Om Leilas

Att hitta bra restauranger i Stockholm och resten av Sverige är inte så enkelt. Utbudet är ofta stort och brett med oändliga möjligheter inom olika kategorier. Oavsett om du tycker om asistisk, amerikansk eller vanlig svensk husmanskost kan det vara svårt att finna den rätta restaurangen.

Många människor vill inte heller lägga en halv månadslön på att äta god mat på en restaurang, och det kan bli dyrt om man tar med sig hela sin familj, så tips på bra men ändock billiga restauranger är alltid populärt och bra att få. På följande sidor hittar du otaliga tips på hur du hittar bra och billiga restauranger i Stockholm och övriga landet och även tips på vad du inte ska göra i ditt letande efter dessa. Att hitta en bra restaurang i en ny stad eller ort är inte det lättaste, och man vill ju inte ta första bästa man ser. Vi diskuterar även vad som är en bra restaurang, vilket kan vara subjektivt och skilja sig åt från person till person. Överlag kan man väl ändå säga att man vill känna sig som hemma, fast borta! Och samtidigt slippa ta hand om disken!

Oavsett vilken smak och tycke du har på din mat och restaurang, finns det väl vissa som får hjärtat att klappa lite extra. Italiensk mat är definitivt en sådan, tänk underbar pasta, en fantastisk pizza eller någon annan italiensk delikatess. På vår webbplats hittar du upplysningar om hur du beställer på en italiensk restaurang och saker som en italiensk restaurang måste ha för att känna autentisk.

Du hittar även information om hur man hittar de bästa barerna inte bara i Sverige utan i hela världen. Du får tips om vad du bör tänka på med mera i din jakt på den perfekta drinken eller baren. Även om du har hittat en bra bar, kan det ju vara roligt att leta efter en ny. Du kommer att få lära dig att se om en bar är bra eller inte, och det är ju perfekt att se innan du går in och spenderar dina surt förvärvade pengar. Givetvis beror det på din särskilda smak och intresse men några lite mer generella regler finns här att följa.